Новости

 • Новогодишни пакети
  Нови веб дизајн пакети. Цени - новогодишни! Имајте нов веб сајт во новата година по неверојатно ниски цени!
 • Нови дизајни
  Погледнете ги новите професионални веб дизајни во "Economy" пакетот. Веб сајт по најпристапни цени во Македонија. [повеќе...]
 • Нови веб сервери
  Со цел да Ви понудиме најквалитетни услуги, Studio.com.mk изврши обновување на своите сервери.

БЕСПЛАТНО вклучени опции

 • Алатка за самостојно одржување на сајтот
 • Бесплатен домен (пр:www.vasdomen.com)
 • 5 e-mail адреси (пр:ime@vasdomen.com)
 • Бесплатен веб хостинг за првата година (200MB веб простор и 10GB проток)
 • Статистика на посетеност на веб сајтот

Самостојно одржување

Зошто да плаќате превисока цена за одржување на Вашиот веб сајт? Не знаете HTML, PHP, JavaScript,...

Тоа веќе не е проблем. Понудените пакети содржат алатка за самостојно менување на информациите од веб сајтот - без потреба од посебно техничко знаење. [повеќе...]

Зошто да не одберете нас?

Во време на една технолошка револуција, најнеопходно за една фирма е да има свој веб сајт. Без тоа, такаречено, нејзиниот бизнис е анонимен за светската јавност. За излез од анонимноста и успешно презентирање на фирмите преку Интернет, ние нудиме комплетна професионална услуга [повеќе...]